Meteen naar de inhoud

Waarom wordt seks na 45 jaar interessanter dan in de jeugd

Of seks slechter wordt met de leeftijd – dit is een andere vraag. Volgens de Recent uitgevoerd door het Amerikaanse merk Condooms bereiken mensen de piek van hun seksualiteit na 40. Om erachter te komen hoe mannen en vrouwen tevreden zijn met de sekssleven in de volwassenheid, zijn 2400 Canadezen van 40-60 jaar geïnterviewd. Het bleek die leeftijd – geen interferentie voor seks. Integendeel, zoals goede wijn, seks met 45 jaar oud wordt beter – maar alleen als je potentieel voor blootstelling hebt. Als je altijd iets speciaals wilde proberen, dan realiseer je het meest waarschijnlijk dat je al je geheime verlangens in de volwassenheid bent. 65% van de respondenten gaf toe dat zeer tevreden met de laatste seksuele ervaring.

Met ervaring groeit groeit om te experimenteren. 63% van de respondenten zei dat ze nu meer gevestigd zijn voor experimenten https://chilluva.lt/shortcodes/ met een partner dan een dozijn jaar geleden. Bovendien verliezen volwassenen de tijd niet tegen de tijd: 40% van de gehuwde paren vertelde dat ze minstens drie keer per week seks hebben.

De sleutel tot het turbulente en verzadigde seksuele leven tussen 40 en 60 – in vrijheid. Als je niet vóór je dacht, dacht je niet om je vriendin te bieden, wat experiment, dan tot 45-50 ben je gemakkelijk en zonder beperkingen je dromen implementeren. Volgens de resultaten van de studie, mensen in de volwassenheid, die zeer tevreden zijn met hun seksleven, bespreken vaak met partner hun gevoelens en emoties van kopen kamagra seks. Dus, wanneer we de vijfde tientallen wisselen, haast je dan niet om de workouts van bachelor te kopen: als je een gezonde levensstijl houdt, zullen het meest interessant bouwen met 45 jaar.

Geef een reactie