Meteen naar de inhoud

8 van de meest voorkomende schade tijdens seks

Het klinkt natuurlijk, vreselijk, maar soms tijdens seks, https://www.healthbeauty.favorietje.nl/ als je te droog was,

en hij ook “Boyko” begon, kunnen micraisers zich in de vagina vormen, wat ongemak zal creëren.

Droge vagina is een probleem met welke vrouwen van alle leeftijden. Als u dit probleem kent, gebruik dan smeermiddel. Plus, de vagina-mucosa is dat genezing vrij snel is. Als u het gevoel hebt dat smeermiddel niet helpt en breekt, gaat u naar de gynaecoloog.

Skin

. Tapijt. Terwijl je op je knieën staat. Ja, Lover van Doggie Style weet precies hoe het pijn doet na uitstekende gebraden seks. Vergeet niet om onder je knieën een kussen te zetten. Als het probleem al is gebeurd, sla dan een antiseptische zalf op de knieën – allemaal zoals in de kindertijd, toen je van een fiets viel.

Buitenlandse items in de vagina

Hoe vaak vertelde de wereld. Nooit in de vagina buitenlandse items verwijderen die hiervoor niet zijn bedoeld.

Maar als het al is gebeurd – zonder paniek. Het zou veel erger zijn als er iets zit in je rectum, maar, in tegenstelling tot haar, heeft de vagina een “impasse” – de baarmoederhals. Verder zal haar speelgoed niet passeren. Alsof Moeder Natuur voorzag dat zoiets kan gebeuren met vrouwen.

Hersenschudding van de hersenen

Glip in de douche kan iedereen, maar de kansen die het zal gebeuren tijdens seks, veel meer dan als je gewoon rustig in de douche staat. Dus als je van seks onder warme waterjets houdt, vergeet dan niet om een ​​rubberen tapijt te leggen. Zo-zo decoratief voor erotische scène, maar veilig.

Spazm-spier

Als je te lang in dezelfde positie zit, angst spasmen. Vergeet niet om de situatie te veranderen, op zijn minst een beetje. En het zou leuk zijn om uitrekkend te doen. Niet tijdens seks.

Urineweginfectie

Het is niet helemaal verwonding, maar ook een leuke kleine. Infectie kan gebeuren als bacteriën tijdens het seks in het urogenitale kan raken. De beste manier om te voorkomen dat dit probleem onmiddellijk na seks oplevert. Het betreft dit trouwens, zowel mannen

als vrouwen. Gewoon een gladde schadelijke bacteriën in het toilet – in de letterlijke zin van het woord.

Items vast in anus

Vertegenwoordigen veel groter gevaar dan in de vagina – er zijn geen natuurlijke “impassies” in het rectum, en het object kan heel diep bewegen. Dus probeer het niet eens alleen te halen, om jezelf niet zelf te beschadigen, maar onmiddellijk naar de dokter gaan. Gezien hoe vaak het gebeurt, neemt de arts uw probleem met begrip.

Geef een reactie