Meteen naar de inhoud

Tom Lavrijssen

Ik ben een generalist op het gebied van projectmanagement, marketing & communicatie. Voor diverse bedrijven heb ik uiteenlopende opdrachten uitgevoerd, waardoor ik een brede kennis heb ontwikkeld. Ik houd van creëren en coördineren en ik heb altijd een commerciële blik.

Meer dan de stad van de schildpad. Op de blessure van uw partner kan legendes ontvangen. Of in seks is hij een theoreticus, of met Kamagra Effervescent configuratie dat hij niet iets heeft. Of misschien is hij over het algemeen aseksueel? Neem het initiatief dringend in je handen! Anders zul je je gedragen als een paar ouderen, waarvoor seks niet de eerste is. En zelfs eenentwintig.

Op mijn 18e heb ik samen met mijn jongere broer de onderneming ‘Promojo’ opgericht. Onder deze noemer konden we als ‘hobby’ opdrachten uitvoeren voor met name kleine ondernemers. We bouwden websites, ontwikkelden huisstijlen, verzorgden drukwerk en we genereerden creatieve content voor ons opdrachtgevers. Naast dit ‘bijbaantje’ ging ik me verder professionaliseren binnen grotere bedrijven. Ik heb onder meer gewerkt voor verschillende (internationale) handelsondernemingen, ik ben jarenlang als manager werkzaam geweest binnen een grafische onderneming, ik ben veel op pad geweest als correspondent en nu ben ik o.a. actief als Parkmanager bij OBGB, de ondernemersvereniging in Gemeente Bladel. Met mijn kennis, ervaring en passie help ik verschillende opdrachtgevers een volgende stap te zetten op het gebied van projectmanagement, marketing & communicatie.

Allround

Van alle markten thuis. Betrokken bij zowel strategie als uitvoering.

Betrokken

Ik verdiep me in de materie en ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.

Ervaring

Ruime ervaring met marketing bij uiteenlopende organisaties.